Jump to content

Recommended Posts

Guest Hiroshi.Rio

I'm using iGO8.3. I tried to rescan gps many times but no success. All gps/xtra settings are fine. I also tried to change the port but nothing.

In fact, after a softreset, the hack works perfectly. But after a short standby, iGO and *#1472365# doesn't recognize the gps anymore.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Popular Posts

This replaces the default aGPS server to the one GOOGLE aGPS server. This has been found to dramaticaly increase GPS lock speed! After applying this cab i get cold Locks in about 20 seconds and wa

wow :( In Lithuania 4usd - 100mb. or 7.6usd - 1gb, 3G+ speed up to 6mbps.

Posted Images

Guest argentinos

I'm using iGO8.3. I tried to rescan gps many times but no success. All gps/xtra settings are fine. I also tried to change the port but nothing.

In fact, after a softreset, the hack works perfectly. But after a short standby, iGO and *#1472365# doesn't recognize the gps anymore.

you mean you type *#1472365# and no result ? nogarder is not appearing ? if igo is losing gps just check it's gps settings. deselect auto, then search for gps module and let it discover gps itself. you are sure you are using right settings on IGO ? i have read that sometimes faultry settigns on IGO lead gps not to be recognised, not lock or lose locking easily.

Link to post
Share on other sites
Guest Hiroshi.Rio

you mean you type *#1472365# and no result ? nogarder is not appearing ? if igo is losing gps just check it's gps settings. deselect auto, then search for gps module and let it discover gps itself. you are sure you are using right settings on IGO ? i have read that sometimes faultry settigns on IGO lead gps not to be recognised, not lock or lose locking easily.

No, nogarder appearing, but no message. (SUPL Flow etc.). iGo is fine. In 'standalone' mode it works pretty well (just spend much more time to find my position).

To use the hack I have to do this: select 'standalone' -> boot -> go to nogarder -> select 'ms-based' -> select 'get position' -> ok (igo and nogarder). BUT, after a standby, igo can't find the gps (it doesn't mean track/find position; igo simply don't 'see' the gps on device) and nogarder don't find my position after 'get position'.

What really intrigues me is why igo can't find the gps on device after a standby, because nothing was changed. Also why nogarder stop to track my position.

I put nogarder running on background (so igo works fine). But it simply drain the battery in few hours.

Edited by Hiroshi.Rio
Link to post
Share on other sites
Guest argentinos

No, nogarder appearing, but no message. (SUPL Flow etc.). iGo is fine. In 'standalone' mode it works pretty well (just spend much more time to find my position).

To use the hack I have to do this: select 'standalone' -> boot -> go to nogarder -> select 'ms-based' -> select 'get position' -> ok (igo and nogarder). BUT, after a standby, igo can't find the gps (it doesn't mean track/find position; igo simply don't 'see' the gps on device) and nogarder don't find my position after 'get position'.

What really intrigues me is why igo can't find the gps on device after a standby, because nothing was changed. Also why nogarder stop to track my position.

I put nogarder running on background (so igo works fine). But it simply drain the battery in few hours.

as far as i understand some problem occured with phone settings. it happened to me once. i just hard reset my phone and build it again with new improved gps settings

Link to post
Share on other sites
Guest Hiroshi.Rio

my last shot: could you post what do you have on your settings at:

HKLM/system/CurrentControlSet/gps intermediate driver/driver/samsung gps hardware

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Guest argentinos

my last shot: could you post what do you have on your settings at:

HKLM/system/CurrentControlSet/gps intermediate driver/driver/samsung gps hardware

ok

default - (value not set)

baud - 57600

commPort - COM9:

friendlyName - Samsung GPS Card, version 1.0

inputbuffersize - (4096)

interfacetype - COMM

OUTPUTBUFFERSIZE - (4096)

retrywaitonerror - (10000)

sleeponnodata - (100)

i hope this can help you

Edited by argentinos
Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.