Jump to content

[STOPPED] CyanogenMod Beta2 Omnia 2 (updated: 04.05.2012)


Guest voyteckst
 Share

Recommended Posts

Guest xibianliang

for me, the camera doesn't work at all. it crashed before the camera apps shows, whether i used the default camera software or third party one.also, wifi is not working properly on my phone as well.in wm, there are many available APs around while no APs was found while booting into android.apart from that, i've initially got no dialer interface after making a call and the phone seemed to freeze.but after a few reboots, it's normal. do you have the same problems? of course, there are many improvements, including less heating, longer battery life, etc. finally is it possible to have portable hotspot in the future? much obliged to you guys for giving my phone a new life!

Link to comment
Share on other sites

For all who are tired of using Ubuntu,to make My Storage installation,do this:

1.First download this and unrar it to the root of My Storage as is.

http://www.megaupload.com/?d=LMDVA130

2.make sure you have at least 1,2 GB free space on My Storage and copy the file fs.iso from here to the \iso folder.

http://www.megaupload.com/?d=5LAOKBYI

3.start haret.exe from the root of My Storage & enjoy the new Froyo.

rooth.th.jpg

The 3d drivers are inside,also calllight and task manager.iso file is 1,1 GB now for more apk installation space :),also trick: when you istall some apk's ,just copy the fs.iso file to your hard drive to have a backup if anything goes wrong,just copy the file back to iso folder :).

Once again many thanks to all developers who are making this great work for us.Regards.

http://o2droid.phj.hu/index_en.php

Hello! This post is taken from the previous thread. Is there anybody who can create the set-up file like this ^ again? I think it's simpler for everybody. Hope this can help people who are still unable to boot up correctly.

Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

setbitp 0x7F008808 5 1

pfw 0x7f005800 4 0x3

pfw 0x7f005804 4 0x805

pfw 0x7f005808 4 0x7

pfw 0x7f00580c 4 0x0

pfw 0x7f005828 4 0x11

pfw 0x7f00582c 4 0x80

I guess this isnt necessary, running Android properly without this SETBITB in my startup file.

About Wifi, works fine but if internet dont work you have to set IP to static and add a gateway as well. Right after internet wont work again, so you just have to disable the Static IP. Working fine now.

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

Guest nikkotsoi

I don't know, what is configuration of your router, if router have ip 192.168.1.1, that you must to insert in static wifi> IP 192.168.1.x x is another with 1 and in range 2..255, subnet mask> 255.255.255.0, gateway>192.168.1.1 and DNS>192.168.1.1

have you this config?

my wifi is working now! thx

but i think this should be solved since it i have to change setting time to time(when using another wifi)

btw, i use d-link router dir655

how about urs? maybe it's problem of some brands only

Link to comment
Share on other sites

I've build my partition like yours, using this startup:

Set ramsize 180*1024*1024

Set mtype 1626

Set ramaddr 0x50000000

Set kernelcrc 1

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk1p5 init=/init console=ttySAC2,115200"

setbitp 0x7F008808 5 1

pfw 0x7f005800 4 0x3

pfw 0x7f005804 4 0x805

pfw 0x7f005808 4 0x7

pfw 0x7f00580c 4 0x0

pfw 0x7f005828 4 0x11

pfw 0x7f00582c 4 0x80


boot

It does not stop at pink screen, you just have to wait about 1 minute. But after this step don't get out of Android Logo Screen.

To me it just locks up with these lines on the screen pink ... I've waited over 15 minutes and never got the boot Android soon ... :blink:

I do not know what to do ... :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

To me it just locks up with these lines on the screen pink ... I've waited over 15 minutes and never got the boot Android soon ... :blink:

I do not know what to do ... :wacko:

Why you don't delete this extended partition and creates a primary partition:

img7151yw.th.jpg

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

ABOUT STUCK AT ANDROID LOGO LOADING:

I had this problem before, it's a problem with the partition table.

To solve, you can try to create the ext4 partition manually, with this command:

mkfs.ext4 /dev/sdXY

X = your device Y = your partition

If don't work, didn't worked for me, you will have to delete all device partitions. In this case of MYSTORAGE you just have to flash a FULL SAMSUNG ROM. It'll restore all your MyStorage Partition table. Like this:

/DEV/SDB1 7000~ MB

/DEV/SDB2 512~ MB

Then go back to Linux and run this command:

mkfs.ext4 /dev/sdb2

Assuming that you wan't to use the 512MB partition as your ext4 partition. You can also delete all partitions and rebuild at the way you want to.

.

Running Android, it's really faster than the old one, no SOD so far. Thanks to all Dev's.

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

And how I do it?... Gparted or Windows Minitool partition wizard ?

Dude, this tool in the picture.

If you don't know how to do it, then forget it. Wait for the installer by dev team.

But try again this startup file:

Set kernel zImage

Set ramsize 180*1024*1024

Set mtype 1626

Set ramaddr 0x50000000

Set kernelcrc 1

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk1p5 init=/init"

boot

My startup file is like this, without that information.

Link to comment
Share on other sites

My storage normally starts with partition 5 which is FAT. So probably it will be 6 or 7 for You not 2.

hi,voyteckst i installed it in SD.When i called, the phone appear SOD.

Edited by longsin
Link to comment
Share on other sites

Dude, this tool in the picture.

If you don't know how to do it, then forget it. Wait for the installer by dev team.

But try again this startup file:

Set kernel zImage

Set ramsize 180*1024*1024

Set mtype 1626

Set ramaddr 0x50000000

Set kernelcrc 1

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk1p5 init=/init"

boot

My startup file is like this, without that information.

I formatted as primary in the image by EXT4 as Gparted and the screen is still pink!

Where am I wrong?

postara.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Link to comment
Share on other sites

Guest apolloZ22

Even I have same problem. On my phone IMEI is shown as 00000000000. Works fine in Froyo Beta 1 and also on Windows mobile.

I need some help, i have installed beta2 in Storage (2 gb in mmcblk1p6 ) work at first try, pretty fast, everything ok except PHONE, i have no signal, the device says " can't search for a network", there is a solution for this?, it's posible that installing manually in storage of 2 GB is the problem?

(works before in beta1 and also works normally on WINMO)

Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

I formatted as primary in the image by EXT4 as Gparted and the screen is still pink!

Where am I wrong?

postara.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

My partition table is exactly like yours and is working fine with this startup.txt:

Set kernel zImage

Set ramsize 180 * 1024* 1024

Set mtype 1626

Set ramaddr 0x50000000

Set kernelcrc 1

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/ mmcblk1p2 init=/init"

boot

If dont work check your Zimage, mine have 2.4 MB. That one with 2.2 MB dont work.

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

wifi problem anyone? Able to connect, but unable to perform task such as market, browser, and sign-in.

I`ve just wrote about it here:

Comment #272

Take a look. Worked for me.

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

My partition table is exactly like yours and is working fine with this startup.txt:

Set kernel zImage

Set ramsize 180 * 1024* 1024

Set mtype 1626

Set ramaddr 0x50000000

Set kernelcrc 1

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/ mmcblk1p2 init=/init"

boot

If dont work check your Zimage, mine have 2.4 MB. That one with 2.2 MB dont work.

Zimage is correct!

I just put these lines of startup.txt and the screen is still pink ...

I do not know what else might be wrong ...... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

Zimage is correct!

I just put these lines of startup.txt and the screen is still pink ...

I do not know what else might be wrong ...... :blink:

Theres a space after root=/dev/? Check it, take it out.

Try a SD card install, im sure you are doimg some thing wrong. :s

Link to comment
Share on other sites

Devs, What does the pink screen?

If she had I could not see the error log and the reason I can not start the android that is pink on the screen forever ...

Is there any way I see the error log?

Link to comment
Share on other sites

Guest superdupersianz

setbitp 0x7F008808 5 1

pfw 0x7f005800 4 0x3

pfw 0x7f005804 4 0x805

pfw 0x7f005808 4 0x7

pfw 0x7f00580c 4 0x0

pfw 0x7f005828 4 0x11

pfw 0x7f00582c 4 0x80

I guess this isnt necessary, running Android properly without this SETBITB in my startup file.

About Wifi, works fine but if internet dont work you have to set IP to static and add a gateway as well. Right after internet wont work again, so you just have to disable the Static IP. Working fine now.

May I know how to configure the gateway?

Link to comment
Share on other sites

Guest calolobo

Even I have same problem. On my phone IMEI is shown as 00000000000. Works fine in Froyo Beta 1 and also on Windows mobile.

I have installed again on sdcard, the same problem, There is not mobile networks, then imposible to make calls. So sad, maybe in the next days it will be solved.

But anymay thanks to DEVS, you are GREAT!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.