Jump to content

[STOPPED] CyanogenMod Beta2 Omnia 2 (updated: 04.05.2012)


Guest voyteckst
 Share

Recommended Posts

another problem: I'm installing on my storage, camera can't be load at all

for ppl who have problem loading "my storage" at android, here should be your help

Edited by Job21
Link to comment
Share on other sites

Guest thanh_nha0706

Dear team,

I have a problem. I've installed froyo beta 2 on main memory (16GB). My phone cannot find sd card even though I try to reboot 3 times. And if I want to use the other partition on main memory as sd card, how can I do this? Pls help me. Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

console=ttySAC2,115200"

setbitp 0x7F008808 5 1

pfw 0x7f005800 4 0x3

pfw 0x7f005804 4 0x805

pfw 0x7f005808 4 0x7

pfw 0x7f00580c 4 0x0

pfw 0x7f005828 4 0x11

pfw 0x7f00582c 4 0x80

boot

is this lains meather if ai instaled on my storage or sd card?

Edited by synescu
Link to comment
Share on other sites

another problem: I'm installing on my storage, camera can't be load at all

for ppl who have problem loading "my storage" at android, here should be your help

I think this is another problem, our is that we can't load the SO from the Storage ext4 partition

Link to comment
Share on other sites

setbitp 0x7F008808 5 1

pfw 0x7f005800 4 0x3

pfw 0x7f005804 4 0x805

pfw 0x7f005808 4 0x7

pfw 0x7f00580c 4 0x0

pfw 0x7f005828 4 0x11

pfw 0x7f00582c 4 0x80

boot

is this lains meather if ai instaled on my storage or sd card?

Everybody needs it all the situations

These sets the initial hw clocks before booting linux, and the serial line parameters.

Because we are not using bootloader, but haret it is not the same what is the processor and pclk clock rate

Link to comment
Share on other sites

another issue upon trial - Wifi, my WIFI will not be dead after screen off, but rather it's after turning off manually, won't be connecting again. Only solution is to reboot

Link to comment
Share on other sites

Guest Extremegmx

Installed, everything gone fine, pink screen few sec then android logo for about 3-5min. Testing now for 2 hours, no problems yet.:D Hope it stays that way.. Thanks dev's for your hard work!(if someone needs help how to install pm me)

Link to comment
Share on other sites

Guest thanh_nha0706

Installed, everything gone fine, pink screen few sec then android logo for about 3-5min. Testing now for 2 hours, no problems yet.:D Hope it stays that way.. Thanks dev's for your hard work!(if someone needs help how to install pm me)

One question: Can your phone find SD card? Mine can not see any so I can not use many applications such as gallery, camera, Opera Mobile (to save files). Pls help me. This problem is serious.

Link to comment
Share on other sites

think you have to wait for the devs. Compiled my own, but that is for B7610.

I think Voyteckst must have read this by now

Hi i have a B7610 myself. I tried to use the kernel from April 10 2011 it boots into Andriod. The phone or 3g doesn't work when trying to scan mobile networks it gives an error.

I expect its because the kernel is too old ?

Mind sharing your kernel for the B7610 ?

Regards oOze

Link to comment
Share on other sites

I installed it on "my storage" and runs fine without the extra options in the startup, but for me it's still generates more heat than the windows. is it normal?

Could you plase upload your startup file?

Voyteckst: when i use the alternative zImage i see that the phone loops killing media services and some others. What could this mean? When i use the new kernel keeps on pink screen. Now i'm sure it picked my correct partition, but doesnt pass the pink screen anyway

Link to comment
Share on other sites

Could you plase upload your startup file?

Voyteckst: when i use the alternative zImage i see that the phone loops killing media services and some others. What could this mean? When i use the new kernel keeps on pink screen. Now i'm sure it picked my correct partition, but doesnt pass the pink screen anyway

If you sure that the partition is ok.

Hit the screen once when pink.

If not goes forward it is sure you have partition problem.

Link to comment
Share on other sites

I'm not understood where is my error...

I've extract the content of ext4.tar.gz with ubuntu terminal in my ext4 partition in my storage ( mmcblk1p2 ), set that partition in startup.txt but for me the pink screen is continue....and my android cant start...

i've tried to put the zImage file that show me a debug startup of haret and i can only seen an ANDROID written in the center of my screen with a cursor that blinking...but whit the correct zImage the pink screen rest...

If someone have my same problem with first startup please post it for resolve....

Thanks for your work Devs !

Link to comment
Share on other sites

I tried toucjing the screen and doesn't goes further anyway.

I think it is not a part problem because i set it wrong and rigth and i saw different behaviors in each situation

What does the killing processes mean?

Link to comment
Share on other sites

I'm not understood where is my error...

I've extract the content of ext4.tar.gz with ubuntu terminal in my ext4 partition in my storage ( mmcblk1p2 ), set that partition in startup.txt but for me the pink screen is continue....and my android cant start...

i've tried to put the zImage file that show me a debug startup of haret and i can only seen an ANDROID written in the center of my screen with a cursor that blinking...but whit the correct zImage the pink screen rest...

If someone have my same problem with first startup please post it for resolve....

Thanks for your work Devs !

To see the output instead of the android word, delete console=ttysac2... From your startup file

Im same as you, but didnt get to solve it yet

Link to comment
Share on other sites

Anybody mind helping me, i can't connect to the internet but my wifi is connected. Sorry, i know alot of people are asking for this question already. :(

hi friend, i had that problem yesterday, try to connect to wifi with static ip, that solves the problm, unless you have done the wifi bug, turn off screen with wifi on, so you need to restart the phone.

hope that helps you.

Link to comment
Share on other sites

I'm not understood where is my error...

I've extract the content of ext4.tar.gz with ubuntu terminal in my ext4 partition in my storage ( mmcblk1p2 ), set that partition in startup.txt but for me the pink screen is continue....and my android cant start...

i've tried to put the zImage file that show me a debug startup of haret and i can only seen an ANDROID written in the center of my screen with a cursor that blinking...but whit the correct zImage the pink screen rest...

If someone have my same problem with first startup please post it for resolve....

Thanks for your work Devs !

tray mmcblk1p....6 or 5,7 for my workhed with 6

Link to comment
Share on other sites

I HAVE NOT UBUNTU

I FORMAT MY SD EXT2 WITH EASUS (EPM) THAN I CHANGED EXT4.TAR TO EXT2.TAR

THEN UNTAR LIKE ECHLAIR 2.1

AS I REMEMBER THERE WAS AUTOMATIC CHANGE EXT2 TO EXT4

CAN SOMEBODY SEND ME LINK

THANKS

Edited by ASIDER
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.