Jump to content

[STOPPED] CyanogenMod Beta2 Omnia 2 (updated: 04.05.2012)


Guest voyteckst
 Share

Recommended Posts

Guest rom_omnia2

My Storage

Device Boot Start End Blocks Id System

/dev/sdc1 1 808 6490228+ b W95 FAT32

/dev/sdc2 809 999 1534207+ f W95 Ext'd (LBA)

/dev/sdc5 809 999 1534176 83 Linux

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk1p5 init=/init"

Link to comment
Share on other sites

the command line must have the console too!!!!!!!!!!!!!

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk0p2 init=/init console=ttySAC2,115200"

Sandor developer

Sandor,

what is the extra console option for?

Link to comment
Share on other sites

Guest nikkotsoi

installed on mystorage with ext4 and everything works fine including wifi

but after using it for couple of minutes, the phone gets so sloooooooooow

i'll try to figure out the solution to this problem...

thx devs for your hard work!

edit: the problem was the market. it takes about 16M memory. but even with market turned off, it only leaves me with around 20M memory...

with advanced task killer + switchpro+glass clock+ mort music player (playing mp3 with speaker)

i have 53 mb left :blink:

Link to comment
Share on other sites

my wifi internet is now working, after i enable the network data and roaming services, really strange... then i could disable that and wifi is working normal.

guys try it please

Edited by r1c4rd0
Link to comment
Share on other sites

Guest haebinlim

with advanced task killer + switchpro+glass clock+ mort music player (playing mp3 with speaker)

i have 53 mb left :blink:

dang y do i only get 20mb of memory left... i'm gonna try restarting couple of times.

im already using ATK tho

Link to comment
Share on other sites

Sandor,

what is the extra console option for?

we have serial console configured in kernel, (thats why pink screen) , if you have serial cable you can see the bootlog,

and the hw must be setup properly

some guy said about freezing when connected usb, this can be the cause

My default.txt look like this

Set kernel zImage

Set ramsize 128*1024*1024

Set mtype 1626

Set ramaddr 0x50000000

Set kernelcrc 1

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk0p2 init=/init console=ttySAC2,115200"

setbitp 0x7F008808 5 1

pfw 0x7f005800 4 0x3

pfw 0x7f005804 4 0x805

pfw 0x7f005808 4 0x7

pfw 0x7f00580c 4 0x0

pfw 0x7f005828 4 0x11

pfw 0x7f00582c 4 0x80

boot

The console is in the same line as Set CMDLINE

sandor

Edited by bsbsbs
Link to comment
Share on other sites

Guest voyteckst

with advanced task killer + switchpro+glass clock+ mort music player (playing mp3 with speaker)

i have 53 mb left :blink:

Don't use advanced task killer. It has enabled script for that.

Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

First Sleep Of Death after plugging my phone to PC so it can be charged. It was already in sleep mode when plugged in. Is that normal?

I was free of SOD in the previous version, i'd installed "Advance Task Killer" and set to Kill every service and app before sleep.

If it goes to sleep with many apps and services running, it will freezes, isn't a froyo problem, it's a memory problem, or processor problem. Omnia II Hardware.

I may be wrong, just sharing the experience that i had.

Link to comment
Share on other sites

Guest alabama20

my wifi internet is now working, after i enable the network data and roaming services, really strange... then i could disable that and wifi is working normal.

guys try it please

For me this isn't working :(

Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

My Storage

Device Boot Start End Blocks Id System

/dev/sdc1 1 808 6490228+ b W95 FAT32

/dev/sdc2 809 999 1534207+ f W95 Ext'd (LBA)

/dev/sdc5 809 999 1534176 83 Linux

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk1p5 init=/init"

Is still pink on the screen ...

What else should I try? :blink:

Damn, i may be wrong. Hard to know...

Read the comment #203

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

Guest rom_omnia2

the command line must have the console too!!!!!!!!!!!!!

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk0p2 init=/init console=ttySAC2,115200"

Sandor developer

Some one want to try explain this? :unsure:

Edited by rom_omnia2
Link to comment
Share on other sites

we have serial console configured in kernel, (thats why pink screen) , if you have serial cable you can see the bootlog,

and the hw must be setup properly

some guy said about freezing when connected usb, this can be the cause

My default.txt look like this

Set kernel zImage

Set ramsize 128*1024*1024

Set mtype 1626

Set ramaddr 0x50000000

Set kernelcrc 1

setbitp 0x7F008808 5 1

pfw 0x7f005800 4 0x3

pfw 0x7f005804 4 0x805

pfw 0x7f005808 4 0x7

pfw 0x7f00580c 4 0x0

pfw 0x7f005828 4 0x11

pfw 0x7f00582c 4 0x80

boot

sandor

Oke.

Without the extra option I don't get passed "pink screen" when on USB, while I get passed without the option.

On B7610, phonepart isn't loaded and sensors not working. In notificationbar I see airplane mode thumbnail, while the airplane mode is OFF according to settings.

Could this be B7610-hardware related?

Link to comment
Share on other sites

Guest nikkotsoi

very strange

i can connect to wifi

i can go to the router config page (192.168.1.1) but i can't go to the internet

it must not be the router 's problem since i am using the notebook with wifi on it

i am sure i have never sleep the phone since booted

hope it can be solved

Link to comment
Share on other sites

Guest voyteckst

very strange

i can connect to wifi

i can go to the router config page (192.168.1.1) but i can't go to the internet

it must not be the router 's problem since i am using the notebook with wifi on it

i am sure i have never sleep the phone since booted

hope it can be solved

Don't know why, but I had it on one of routers. It's DNS not set.

Link to comment
Share on other sites

we have serial console configured in kernel, (thats why pink screen) , if you have serial cable you can see the bootlog,

and the hw must be setup properly

some guy said about freezing when connected usb, this can be the cause

My default.txt look like this

Set kernel zImage

Set ramsize 128*1024*1024

Set mtype 1626

Set ramaddr 0x50000000

Set kernelcrc 1

Set CMDLINE "rootdelay=2 root=/dev/mmcblk0p2 init=/init console=ttySAC2,115200"

setbitp 0x7F008808 5 1

pfw 0x7f005800 4 0x3

pfw 0x7f005804 4 0x805

pfw 0x7f005808 4 0x7

pfw 0x7f00580c 4 0x0

pfw 0x7f005828 4 0x11

pfw 0x7f00582c 4 0x80

boot

The console is in the same line as Set CMDLINE

sandor

this is the correct one

Link to comment
Share on other sites

Oke.

Without the extra option I don't get passed "pink screen" when on USB, while I get passed without the option.

On B7610, phonepart isn't loaded and sensors not working. In notificationbar I see airplane mode thumbnail, while the airplane mode is OFF according to settings.

Could this be B7610-hardware related?

this is not for B7610, it has diferent hardware

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.