Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pogledaj po forumu android Srbija temu problemi i resenja za y300 ima linkova originalnih stock firmware-a,mislim da ces naci svoj,koje skidas preko MEGA,u krajnjem slucaju ostavi post siguran sam de ces brzo dobiti link od moderatora...Nadam se da sam bio od neke pomoci  ;) pozdrav.

Edited by Kama86
Posted

Hvala , nisam nigde stvarno nasao sve sam pretrazivao i to ... 
Samo sam ovde nasao al ovde se placa...
Pozz

• 5 weeks later...
Guest GAI4000
Posted

Android srbija je odvratan forum, neljubazni su i niko nece da pomogne. Ja sam presao na balkan android forum.

Guest Nidzap
Posted (edited)

Android srbija je odvratan forum, neljubazni su i niko nece da pomogne. Ja sam presao na balkan android forum.

slazem se , kuliraju ljude itd... postavim temu za y300 cm 10.2 , moderator mi obrise i on postavi istu temu o.O

Edited by Nidzap
  • 2 weeks later...
Guest ZolaIII
Posted

Nije, ja imam od M:tela...

A ime moderatora je peggzly!

Posted

Ja imam bekap Telekomovog ROMa, mozda da ga restorujem pa da odradim fabricki reset pa da uploadujem? Imam i stock recovery...

Posted

oke hvala ti :)
Postavi ovde link , mozda jos nekom bude trebalo :D

• 2 weeks later...
Posted

Spremio sam fajlove ali ne znam gde da ih podignem (oko 600mb)...posalji mi mail na PP pa da ti prosledim tako, a kome treba jos neka se javi pa cu da share opet. :)

• 1 month later...
Guest goranfri
Posted

Trebao bi i meni , došao bih ja do tebe da mi iskopiraš na usb ako ti je cimanje da ga opet podigneš.

Posted

Nije mi cimanje opet da podignem nego sto nisam sacuvao backup pa moram sve ispocetka. Podicicu malo kasnije danas pa skidajte.

Posted

bice danas. napravio sam backup jos samo da podignem.

Guest nijo123
Posted (edited)

Vidim da se tu skupila balkanska ekipa....jel ima neko reijšenje za ovo....Išao sam instalirati firefox os za naš uređaj  i  instalacija je prošla uspješno ali je problem nastao kad je završila instalacija fixeva u recoveryu....ekran mi je poplavio i boota se samo na taj plavi ekran.Boota se i na onaj ružičasti (tipke za glasnoću + power) ali ne prepoznaje adb ni fastboot... I ako se netko dokopa hrvatskog T-mobile ROM-a (UPDATE.APP) molio bih da proslijedi.....hvala unaprijed

Edited by nijo123
  • 2 months later...
Guest PAGZLY
Posted

To što je po tebi ne ljubazno i kao niko neće da ti pomogne je zato što nećeš da čitaš i tražiš sve na gotovo.

Forum nije online pomoć i nije za čet dopisivanje.

slazem se , kuliraju ljude itd... postavim temu za y300 cm 10.2 , moderator mi obrise i on postavi istu temu o.O

Kada budeš poštovao pravila foruma onda neće biti obrisano,

a to što ljudi nađu drugo mesto za ogovaranje a neće to tamo da kažu o njima neću ni da iznosim mišljenje.

Guest ZolaIII
Posted

Why don't you go back to be moderator on empty forum!

& this is a English speakers forum so Try to keep that in mind.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.