Jump to content

CWM RECOVERY PROBLEM Y300-0100


Guest Enitsuj Yar
 Share

Recommended Posts

Guest Enitsuj Yar

This weird thing occurred when i flashed a nightly of CM11 together with synopsis kernel. Everything just force stops like i'm on a "unfortunately...process has stopped loop." And when i try to flash other latest or previous nightlies, CWM reports successfull wipe and flash but when i try to reboot, the same nighly stays and with the same problem loop. Also i have tried to flash TWRP (zip, image) but nothing seem to work coz CWM is not functioning.

 

Help me guys! been stuck for the 3rd day now. I badly need the phone for work purposes and can't afford to buy a new one for the next 3 months.

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Guest Hardone

U tried to flash the TWRP via fastboot? or via CWM.

 

If it aint working via CWM try it via fastboot:

 

 

Turn off your device.  Turn on the device and keep holding volume down until it gets stuck on splashscreen.   Plug the device into your computer.  Run the following command via the command line on your computer:

 

fastboot devices

 

 

If you see some random numbers your device is recognised.

After that you can enter next command.

 

fastboot flash recovery nameofrecovery.img

 

Be aware that the imagefile must be in the same folder where u start the commandline

 

Where namenameofrecovery.img the imagefile of twrp is  which can be downloaded here :

Link to comment
Share on other sites

Guest Enitsuj Yar

hi, already tried that method but still cannot manage to flash other recovery. I'm in the process now on installing an official update and waiting for results. Thanks for your time, I greatly appreciate it   :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.