Jump to content

[ROM][5.1.1] Cyanogenmod 12.1 [Y300/G510] [04/06/2015]


Guest fonz93
 Share

Recommended Posts

slimLP is really laggy after installing apps,is this laggy too? I think at this point lollipop can't be used as a daily driver

I and fonz looked around the problem with gapps

Probably is due to missing google framework for 240 DPI devices

Or the 240 DPI google play framework is bugged

Link to comment
Share on other sites

luca020400 re: NOT playing Clash of Clans

LMAO you're not the only one. I think most mobile games are so crap that I have more fun flashing crap on my Android devices than play silly tap-and-pay "games". The only time that I DO play mobile games is when I DON'T need to pay microtransactions for said games, whether it is through a game cheat or via a certain Android app and if the game or games are enjoyable - e.g. Real Racing 3, Asphalt 8, Republique, Monument Valley et cetera.

Edited by aha360
Link to comment
Share on other sites

slimLP is really laggy after installing apps,is this laggy too? I think at this point lollipop can't be used as a daily driver

did you flash gapps ? Just wanna make sure if gapps are causing lags or the lollipop gets laggy after installing apps
Link to comment
Share on other sites

did you flash gapps ? Just wanna make sure if gapps are causing lags or the lollipop gets laggy after installing apps

 

From my own experience,slimLP was really smooth with no gapps,after i flashed gapps it became laggy but not that heavy untill i installed some apps (whatsapp,facebook and few games).

I didn't try to install apps with no gapps in it,i guess it will be much smoother that way.

Link to comment
Share on other sites

Temporary fix for Wi-Fi issue:

 

https://drive.google.com/file/d/0B-xonQbKq2U2bzUybnBid1hlM3M/view?usp=sharing

 

Why temporary? because it's a prebuilt, we are managing to get it built from source

 

thanks to eric_ from IRC

 

Edit: After 3 hours, wi-fi issue happened again, then i think is not working

Edited by fonz93
Link to comment
Share on other sites

Videocamera is working fine here!

Really? Regardless of whether I used CM12 or SlimLP with the Chil360 Mobile Data fixed boot.IMG, video recording doesn't work, as I have tested it and even though it gives the impression that it is recording video, when you stop the recording, the video file is not saved.

Link to comment
Share on other sites

Hi and thanks about awsome porting

i flashed with that but i had a serious problem 

 

in y300-0000 with dualsim sim card not recognized

how can i solve that?

 
Link to comment
Share on other sites

Hi and thanks about awsome porting

i flashed with that but i had a serious problem

in y300-0000 with dualsim sim card not recognized

how can i solve that?

Dual-SIM variant isn't supported.
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.