Jump to content

Secret codes not working


Guest masster
 Share

Recommended Posts

Hi

I have a rooted Huawei Ascend Y330-U01.

I tried using the secret codes (engineer mode?) to test the hardware of my phone.

Sadly nothing works except *#06# to display IMEI.


 

Any idea what is wrong?
 

Link to comment
Share on other sites

Yes, but I can't remember the code to access the engineer mode. In fact I am not sure if the engineer mode would allow me to test every hardware device (display, microphone, speaker, earphone, sensors, etc.)

My last chance is some service menu. But as I've said, the 'secret' codes are not working.

 

Edited by masster
Link to comment
Share on other sites

For the last week people I call tell me I have to speak louder. So I would like to check the status of the microphone. But I am also curious / worried why my phone doesn't process any secret code.

*#*#4636#*#* doesn't work. After I enter the last * the entire code gets erased and nothing happens. This happens with all codes I tried except for IMEI. See screen capture.
 

y330.mp4




 

Edited by masster
Link to comment
Share on other sites

No ideas? Is this a mystery?

 

Maybe because this is a y300/g510 forum and they are qcom while your device is mtk. Try again looking for a forum for your phone or a similar mediatek device.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.